Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014

Βίντεο τεστ

Ενσωμάτωση βίντεο με κώδικα

ΓΛΩΣΣΑ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑ



Το γνωστό παραμύθι από τους μαθητές της Γ΄τάξης:


25 Μαρηίοσ 1821
ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ 

o_18qimniuiuju1gar1qg21dgb13uaa.pdf

Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

diaforetikothta

υμνοι


Η καφέ αρκούδα ή φαιά αρκούδα ή κοινή αρκούδα (Άρκτος η άρκτος-Ursus arctos) είναι παμφάγο θηλαστικό ζώο και το είδος αρκούδας (ίσως το γνωστότερο) με την μεγαλύτερη γεωγραφική εξάπλωση, που μπορεί να φτάσει σε μάζα από 170 μέχρι 300 κιλά. Υποείδος της είναι η Αρκούδα γκρίζλι, διάσημη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην Ελλάδα, η καφέ αρκούδα υπάρχει κυρίως στη δυτική και βορειοδυτική Ελλάδα ωστόσο ο πληθυσμός της είναι περιορισμένος. Γενικότερα, απαντάται στην Ασία, την Ευρώπη, την Βόρεια Αμερική και τα όρη της βόρειας Αφρικής. Έχει μεγάλο κεφάλι, μικρά αυτιά, πατούσες με γερά νύχια και κοντή ουρά. Είναι μοναχικό ζώο. Ο ζωτικός χώρος των αρσενικών προστατεύεται από οποιονδήποτε αντίπαλο και φτάνει τα 1.000 τετρ. χλμ. Τρέφεται με φυτά, ψάρια, μέλι, πτηνά και τρωκτικά. Έχει οξεία όσφρηση και ασθενή όραση. Τα μικρά γεννιούνται τον χειμώνα, ζυγίζουν μερικές εκατοντάδες γραμμάρια και μένουν με την μητέρα τους πάνω από δύο χρόνια.
Brown Bear Cubs 2.jpg

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΙΟΥΝΙΟΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!